Денісова
Людмила Леонтіївна
НАРОДНИЙ ФРОНТ
список №15
Народилася 6 липня 1960 року, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Міністр соціальної політики України, член Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", проживає в місті Сімферополі Автономної Республіки Крим, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 15.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.


У матеріалах розслідувань видання "Українська правда" йдеться про те, що Державна податкова адміністрація у вересні 2009 р. змусила всіх підприємців, які складають звітність в електронному форматі, користуватися платними посередницькими послугами Спецоператора звітності. Частину отриманих грошей Спецоператор переказав на рахункок ТОВ "Медіа фільм", яке пов’язують з Людмилою Леонтіївною Денісовою та Андрієм Сенченком.


Згідно з іншим матеріалом того ж видання, за протекцією Людмили Денісової її доньку, яка не мала достатнього досвіду роботи, було призначено керівником державної інспекції м. Севастополя, а пізніше – Автономної республіки Крим.


Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Людмила Денісова є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживання службовим становищем і конфлікту інтересів.

Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.