Мосійчук
Ігор Володимирович
РПЛ
список №9
Народився 5 травня 1972 року громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, керівник, Центр інформаційної та соціальної правової підтримки учасників АТО, член Радикальної Партії Олега Ляшка, проживає в місті Васильків Київської області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 9.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

Згідно з інформацією «Радіо Свобода», у жовтні 2010 р. у м. Васильків до реєстрації не були допущені кандидати від партій «Єдність», «Фронт змін», «Сильна Україна», ВО «Свобода» та інших політичних сил. На відео, знятому журналістами «Радіо Свобода», зафіксовано, що Мосійчук Ігор Володимирович допомагав не пускати кандидатів до виборчої комісії, і що саме він пошкодив відеокамеру одному з кандидатів. У такий спосіб Ігор Мосійчук допомагав фальсифікувати вибори васильківського міського голови на користь кандидата-«регіонала» Сергія Іващенка.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Ігор Мосійчук є фігурантом антикорупційного розслідування щодо причетності до зловживання владою головою Васильківської міської виборчої комісії.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.