ЧЕСНО підписав меморандум з організаціями, які займаються ветеранськими питаннями

Фото: ЧЕСНО підписав меморандум з організаціями, які займаються ветеранськими питаннями

Рух ЧЕСНО провів закриту зустріч з представниками та представницями громадського сектору та міжнародних організацій, які працюють у сфері ветеранських питань. Учасники та учасниці заходу ознайомилися з новим проєктом ЧЕСНО, який спрямований на розвиток ветеранського лідерства та інтеграцію ветеранів та ветеранок у суспільно-політичне життя України.

Зустріч проходила у форматі обговорень та дискусій. Експерти разом з представниками та представницями ветеранських організацій обговорили основні виклики та бар’єри, що заважають ветеранам та ветеранкам більш активно брати участь у процесах прийняття рішень на місцевому та національному рівнях. 

За результатами заходу був підписаний меморандум про співпрацю між ЧЕСНО та організаціями, які опікуються правами ветеранів. Документ  передбачає інформаційну взаємопідтримку та координацію зусиль для ефективної реалізації спільних ветеранських ініціатив

Нагадаємо, що у серпні ЧЕСНО анонсував початок нового проєкту спрямованого на залучення ветеранів та ветеранок до політичної та громадської участі. 

Проєкт передбачає навчання ветеранів та ветеранок через сертифіковані програми та проведення освітніх регіональних заходів. Також планується ведення інформаційної кампанії, яка підвищить обізнаність ветеранів про можливості їх участі у політичному житті України. 


 


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]