Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Опис політика

Депутат Київської міської ради 8 та 9 скликань.

У 2022 році став співзасновником громадської організації “Легіон Д”.

У 2020 році був обраний депутатом Київської міської ради 9 скликання від “Європейської солідарності”, як безпартійний. Член постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та реклами.

У 2019 році невдало балотувався до Верховної Ради 9 скликання від “Європейської солідарності” у окрузі № 212 (Київ).

З 2017 до 2020 року був головою Дарницької районної організації у Києві партії “Єдність”.

У 2017 році заснував компанію ТОВ “Хіт памп саппорт”, яка займається будівництвом споруд електропостачання та телекомунікаціями.

У 2016 році був співзасновником громадської організації “Сила добра”. 

У 2015 році був обраний депутатом Київської міської ради 8 скликання від партії “Єдність” по округу № 25 (Дарницький район). Був членом комісії з питань транспорту, зв'язку та реклами.

Задерейко но момент виборів був відомий своїми зв’язками із власником мережі супермаркетів “Фуршет” Ігорем Баленком, він був керівником приймальні Баленка та співзасновником благодійного фонду “Рідна земля Україна”.

У 2011 році став співзасновником громадської організації “Київ – європейська столиця”, був також її керівником до 2021 року.

З 2007 по 2014 рік працював на посаді заступника начальника відділу Комунальної науково-дослідної установи “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста”.

З 2002 до 2012 року працював викладачем Київського національного економічного університету, викладав “діловодство з використанням комп'ютерної техніки” та “економіку праці та соціально-трудові відносини”.

У 2001 році закінчив навчання у Київському національному економічному університеті, спеціальність “банківський менеджмент”. У 2019 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, спеціальність “публічне управління та адміністрування”.

Народився 1 листопада 1977 року у селі Мирівка Кагарлицького району Київської області.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Єдність

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу