Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Міронішина Зоряна

Міронішина Зоряна Анатоліївна

Рік народження: 1993

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримала забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосувала за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього голосувала за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближенй до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політикиня, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, стала кандидаткою на відкликання.

У 2020 році обрана депутаткою Ірпінської міськради Київської області від партії “Слуга народу”. Увійшла до комісії з питань бюджету, фінансів, цін та ціноутворення. На момент балотування зазначила, що працює директоркою в ПП “Медіа-центр Діє Слово”.

У 2019 році стала головною редакторкою газети “Ірпінський вісник” і під час парламентської кампанії заявила про тиск на видання з боку команди ексмера Ірпеня і фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка.

Освіта вища, навчалася на факультеті “фінанси та кредит” у Національному університеті державної податкової служби України.

Народилася 18 січня 1993 року, в с.Пісників Млинівський р-н, Хмельницької області.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Малоросійська імітація: як нардепи провалюють деколонізацію

Малоросійська імітація: як нардепи провалюють деколонізацію

Народні депутати провалили перейменування міст Павлоград, Синельникове та Первомайськ. Натомість Рада перейменувала місто Южноукраїнськ на Південноукраїнськ,...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Посіпаки-2
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу