Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Василенко Володимир

Василенко Володимир Павлович

Рік народження: 1966

Опис політика

Міський голова Вільногірська (2015, 2020)

Очолює міський осередок ПП "Пропозиція". Від цієї політичної сили балотувався на посаду міського голови на місцевих виборах 2020 року і був обраний.

З 2015 року Володимир Василенко двічі обирався міським головою Вільногірська. У 2015 обирався від партії "Відродження".

2008-2012  - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник управління архітектури, капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вільногірської міської ради Дніпропетровської області. На той момент міським головю був Федоренко Віталій Павлович, член Партії Регіонів

1993-2008 -  працював на ТЕЦ Верхньодніпровського гірничо - металургійного комбінату. Працював на посадах слюсара, старшого машиніста,  заступника начальника та начальника. 

З 1991-1993 -  працював слюсарем по ремонту обладнання теплових мереж Верхньодніпровського гірничо - металургійного комбінату.

Освіта

Закінчив Дніпродзержинський індустріальний інститут за спеціальністю "Промислова теплоенергетика", Межрегіональну академію управління за спеціальністю "Управління персоналом і економіка праці", а також здобув спеціальність "Державне управління" у Національній академії державного управління при Президентові України в м. Дніпро.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Посіпаки-2
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу